Novetats :

dilluns, 14 de març del 2016

Resum ENTRE CASTELLS 2016

Després de mesos de preparació, buscant sponsors i col·laboradors, promocions i buscant novetats, per tal de poder-vos oferir la millor cursa possible, aquest cap de setmana tots aquests esforços s’han vist recompensats.

Més de mig miler de corredors han participants en les diferents proves que us hem preparat i més d’un miler de persones han passat per Vilajuïga per ser partícips de la Festa del Trailrunning.
Mil gràcies a tots els  que heu fet possible que aquest cap de setmana Vilajuïga hagi sigut la capital del Trailrunning, corredors, sponsors i col·laboradors, i molt especialment, a tots els voluntaris, que sou part imprescindible d’aquest projecte.

A la web de la cursa, www.entrecastells.cat podreu trobar les classificacions de cada una de les curses i totes les fotos:


Ara tocar baixar el taló d’aquesta tercera edició i carregar forces per la propera edició, ens veiem en un any a la Quarta Cursa Muntanya de Vilajuïga ENTRE CASTELLS, que de ben segur portarà noves sorpreses i alguns retocs en els recorregut!!


Fins el proper any!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada